Disclaimer

Livink.nl is een dochter van GDRN V.O.F. Hierna te noemen: GDRN.

GDRN heeft bij de samenstelling en ontwikkeling van deze website en de opgenomen informatie grote zorgvuldigheid betracht. De via deze website verspreide informatie is slechts informerend van aard. GDRN aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die het directe of indirecte gevolg is van handelingen of beslissingen die gebaseerd zijn op informatie zoals deze op of via deze website is verkregen.

GDRN garandeert niet dat de op de website te vinden informatie te allen tijde volledig, juist, compleet of actueel is en/of dat gebruik ervan zal leiden tot of geschikt is voor het door de bezoeker gewenste doel. De informatie op deze site kan op ieder door GDRN gewenst moment worden gewijzigd.

Indien op deze website links zijn aangebracht die leiden naar websites van derden, dan betreffen dat websites waarvoor GDRN op geen enkele wijze verantwoordelijk is. GDRN aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de juistheid van links of voor de informatie die het volgen van links oplevert. Plaatsing van een link naar een website van derden impliceert niet dat GDRN de aldaar te verkrijgen informatie onderschrijft, doch is slechts bedoeld als hulp voor de gebruiker van deze website en het bieden van een mogelijkheid tot het verkrijgen van nadere informatie.

  • Bent u een zakelijke klant en geïnteresseerd in onze hoogwaardige badkameraccessoires? Bij GDRN bieden we op maat gemaakte oplossingen voor uw projecten. Of u nu een hotel, een appartementencomplex of een andere commerciële ruimte inricht, wij kunnen u voorzien van de perfecte badkameraccessoires die passen bij uw behoeften en budget.

    Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek hoe GDRN uw project kan verbeteren met onze kwalitatieve producten en uitstekende service. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de juiste oplossingen voor uw zakelijke projecten. Neem contact met ons op en laat ons weten hoe we u van dienst kunnen zijn.

Contact

E. info@gdrn.nl

W. www.gdrn.nl